На лівобережжі Дніпра Сили оборони знищили ще один спостережний пункт росіян

На лівобережжі Дніпра Сили оборони знищили ще один спостережний пункт росіян

Укрінформ
На лівобережжі Дніпра російські окупаційні війська безуспішно продовжують штурмувати позиції Сил оборони України. За добу українські захисники знищили майже 30 окупантів та спостережний пункт ворога.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Сил оборони півдня.

“В зоні відповідальності Сил оборони півдня продовжується потужна контрбатарейна боротьба та утримання плацдармів. Ворог продовжує штурмувати наші позиції на лівобережжі Дніпра, намагаючись вибити звідти підрозділи Сил оборони. Постійно зазнаючи втрат, противник знову наважився на штурми і здійснив 3 штурмові спроби, але не маючи успіху, відійшов на свої попередні позиції. Окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують ударні дрони різних типів, продовжують авіабомбардування”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На окремих ділянках фронту ворог посилює штурмові групи - Євлаш

Як зазначається, за минулу добу на півдні Сили оборони знищили майже 30 окупантів та 1 одиницю автомобільної техніки. Також знищено спостережний пункт ворога.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 5 лютого 2024-го ліквідували близько 389 тисяч 560 російських загарбників, 810 з них – за останню добу.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-