На Таврійському напрямку Сили оборони знищили російський колісний дрон мінування

На Таврійському напрямку Сили оборони знищили російський колісний дрон мінування

Відео
Укрінформ
Бійці оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» у зоні своєї відповідальності минулої доби ліквідували 385 російських загарбників та знешкодили 143 ворожі безпілотники різних типів.

Як передає Укрінформ, про це командувач ОСУВ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

«В операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби ворог завдав 19 авіаударів, 6 ракетних ударів, провів 38 бойове зіткнення та вчинив 788 артобстрілів. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках», - зазначив він.

За словами Тарнавського, загальні втрати ворога минулої доби становлять 385 осіб та 30 одиниць військової техніки, не враховуючи БпЛА. Зокрема це чотири танки, три ББМ, три артсистеми, два ПТРК, один СПГ (АГС), 11 автомобілів та шість одиниць спеціальної техніки.

Читайте також: На лівому березі Дніпра Сили оборони знищили російський пункт управління безпілотниками

Також українські Сили оборони знищили два склади боєприпасів росіян.

Нейтралізовані або знищені 143 БПЛА різних типів.

"Днями підрозділ однієї з бригад Сил оборони Таврійського напрямку знищив нетипову російську ціль - наземний колісний дрон, або ж дрон мінування. Він був виявлений засобами аеророзвідки та злетів у повітря в результаті вогневого ураження", - зауважив Тарнавський.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 5 лютого 2024 року ліквідували близько 389 тисяч 560 російських загарбників, 810 з них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-