Міноборони та Національний інститут стратегічних досліджень домовилися про співпрацю

Міноборони та Національний інститут стратегічних досліджень домовилися про співпрацю

Укрінформ
Державний секретар Міністерства оборони Людмила Дараган та директор Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Богомолов підписали меморандум про партнерство та співпрацю.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Міноборони.

Відтепер відбуватиметься спільна робота задля вирішення ключових проблем Збройних сил України та інших складових Сил оборони.

За словами Дараган, “Міністерство оборони зараз проводить низку реформ, які розбиті на етапи та окремі проєкти. Багато з них потребують створення нових законів, змін до діючих норм та коригування діючих застарілих процесів управління".

"Нам дуже важливо отримувати незалежні та фахові рекомендації щодо наступних кроків та допомогу в цьому процесі”, – зазначила держсекретар.

Читайте також: Україна ініціює спільний форум оборонних індустрій із країнами Балтії

Національний інститут стратегічних досліджень - базова науково-дослідна установа, що здійснює науково-аналітичне супроводження діяльності Президента України та Ради національної безпеки і оборони України.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк та директор з інновацій robota.ua Сергій Лозко підписали тристоронній меморандум про співпрацю щодо вдосконалення системи рекрутингу до Сил оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-