На лівому березі Дніпра знищили ЗРК «Оса», «Град» та два комплекси «Муром-М» росіян

На лівому березі Дніпра знищили ЗРК «Оса», «Град» та два комплекси «Муром-М» росіян

Укрінформ
За минулу добу на лівому березі Дніпра в Херсонській області Сили оборони знищили зенітно-ракетний комплекс «Оса», реактивну систему залпового вогню «Град» та два комплекси відеоспостереження «Муром-М».

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомляють у Телеграмі.

«В зоні відповідальності Сил оборони півдня продовжується контрбатарейна й дронова боротьба. Ворог не припиняє спроб вибити наші підрозділи з позицій на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби противник здійснив 6 безуспішних штурмових дій. Зазнавши втрат відступив на свої позиції», - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у пресслужбі Сил оборони півдня, підрозділи Сил оборони продовжують заходи з розширення плацдарму та міцно утримують позиції, завдаючи ворогу значних втрат у живій силі та техніці.

Загарбники активно ведуть аеророзвідку, продовжують тиснути артилерійськими обстрілами, застосовують ударні дрони різних типів.

«Сили оборони надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах. За минулу добу отримали підтвердження, що у ворога на лівому березі стало менше на: 21 загарбника, 1 зенітно-ракетний комплекс «Оса», 1 реактивну систему залпового вогню «Град», 1 танк, 7 гармат, 2 комплекси відеоспостереження «Муром-М», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Таврійському напрямку росіяни завдають авіаударів і продовжують штурмові дії - Тарнавський

Також знищено, 1 антенну систему радіолокаційної боротьби, 1 антену радіотехнічного обладнання, 2 розвідувальні БпЛА типу «Мерлін», 1 станцію керування БпЛА, 4 одиниці автобронетехніки та 3 човни.

Знищено ще один спостережний пункт та ще один польовий пункт боєпостачання.

Як повідомляв Укрінформ, між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися 86 бойових зіткнень, українськими захисниками відбиті майже 70 ворожих атак на шести напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-