Російські війська обстріляли Берислав, є постраждала

Російські війська обстріляли Берислав, є постраждала

Укрінформ
У Бериславі Херсонської області після російського обстрілу поліцейські врятували з-під завалів зруйнованого двоповерхового будинку 74-річну жінку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

“По місту Берислав російські війська завдали чергових ударів з авіації. На житлові квартали скинули кілька керованих бомб. Внаслідок потужних вибухів значно пошкоджено 10 житлових будинків. Під завалами двоповерхового багатоквартирного будинку опинилася 74-річна жінка. Її побачили поліцейські, коли прибули на місце для документування наслідків”, - ідеться у повідомленні.

Як поінформували поліцейські, жінка перебувала на другому поверсі та з прогалини зруйнованого балкона махала рукою, щоб її помітили.

Працівники місцевого відділу поліції, зокрема й сектору реагування патрульної поліції, спільно з колегами з інших підрозділів розпочали рятувальну операцію. На допомогу правоохоронцям прибігли й місцеві жителі.

Поліцейські дісталися другого поверху, закріпили потерпілу тросами і обережно спустили згори.

Працівники “швидкої” доставили потерпілу до лікарні. У жінки діагностували переохолодження та контузію, загрози її життю немає.

Читайте також: Ворог обстріляв Нікополь з важкої артилерії

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби російські загарбники вчинили 71 обстріл Херсонської області, загинули дві людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-