Цей рік має принести конкретні результати для вітчизняного ОПК - Зеленський

Цей рік має принести конкретні результати для вітчизняного ОПК - Зеленський

Відео
Укрінформ
Для оборонно-промислового комплексу України 2024 рік має принести цілком конкретні результати.

Про це у своєму вечірньому відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Він розповів, що у п’ятницю у Києві провів зустріч із спецпредставницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер.

«Обговорили з пані Пріцкер підготовку до саміту у Давосі. Там буде і важлива зустріч щодо Формули миру, багато перемовин щодо економічного посилення України, нашої відбудови, наших оборонних партнерств з провідними країнами та компаніями. Цей рік має принести цілком конкретні результати для оборонно-промислового комплексу України, і це буде. Наш арсенал стане міцнішим», - переконаний глава Української держави.

Зеленський і Пріцкер детально обговорили, яких кроків Україна потребує для своєї стійкості.

Читайте також: Зеленський: Ми сформували взірець безпекових домовленостей для нашого часу

«Дуже очікуємо рішення Конгресу щодо подальшої підтримки України, підтримки, яка має значення не лише для нас, а і для кожної держави, чия стабільність залежить від сили міжнародного права. Цю битву маємо виграти, і я дякую усім в Америці, усім, хто допомагає нам берегти свободу», - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз більш позитивно розглядає питання потенційного отримання військової та фінансової допомоги США, яка була затримана через позицію республіканців, аніж у грудні.

Фото, відео: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-