Ворог зранку обстріляв ракетами чотири регіони України, один загиблий - Клименко

Ворог зранку обстріляв ракетами чотири регіони України, один загиблий - Клименко

Укрінформ
У понеділок вранці росіяни атакували ракетами чотири регіони України - одна людина загинула, є потерпілі.

Про це у Телеграміпоінформував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає Укрінформ.

“Запоріжжя: рятувальники та поліцейські працюють на шести локаціях – ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали. Дніпропетровська область: у Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, восьмеро пасажирів самостійно вибрались із салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких четверо дітей. Пошкоджені житлові будинки”, - зазначив він.

Міністр поінформував, що у Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула.

“Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр. Харківська область: за попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше чотири удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала”, - йдеться у дописі.

За словами міністра, також росіяни атакували Зміїв — зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Клименко оприлюднив і відео щодо порятунку людини співробітниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій з-під завалів у місті Зміїв.

Читайте також: Росіяни вночі двічі обстріляли Нікополь та Марганець, є руйнування

“Хмельницька область: у регіоні пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські. Уточнюємо інформацію щодо потерпілих”, - поінформував глава МВС.

Як повідомлялося, у Запоріжжіпролунало близько п'яти вибухів. РФ здійснила атаку крилатими та балістичними ракетами. Наразі відомо про влучання ракет у житлові райони - на відкриті території та поруч із будинками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-