Державний оператор тилу оголосив торги на речове майно для ЗСУ

Державний оператор тилу оголосив торги на речове майно для ЗСУ

Укрінформ
Агенція закупівель у сфері оборони (Державний оператор тилу) оголосила торги на літні берці та комбінезони для екіпажів бойових машин.

Про це Міністерство оборони України повідомило у Телеграмі, передає Укрінформ.

Торги оголошені за конкурентною процедурою в системі Prozorro. Закупівля буде здійснена коштом бюджету 2024 року.

За перебігом аукціонів можна спостерігати на сайті Prozorro за цим і цим посиланнями.

Повідомляється, що для забезпечення нагальної потреби на січень також запущені процедури укладання прямих договорів на бронежилет модульний (тип 2, рівень П, вид 5, комплектність 1-5) та чохол для нього (вид 5, комплектність 1-5), на засіб індивідуального обігріву (тип 1) і черевики літні (закупівля проводиться на січень наступного року).

У Міноборони наголосили, що обов'язковою складовою процедур укладання прямих договорів є запити комерційних пропозицій, аналіз закупівель попередніх періодів й інформація про актуальні ціни з відкритих джерел.

Читайте також: Тилові закупівлі для армії наступного року планують на 95 мільярдів

Усі договори укладаються за найнижчою ціною у відповідності до вимог, зокрема постанови Кабінету міністрів №1275 щодо максимально допустимого прибутку контрагентів (постачальників).

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Державний оператор тилу вперше оголосив торги для забезпечення потреб Збройних сил України, а саме на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Фото: facebook.com/gursmz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-