Бойовий медик закликав не ідеалізувати Зеленського та Залужного

Бойовий медик закликав не ідеалізувати Зеленського та Залужного

Станція Краматорськ
Укрінформ
Не варто під час війни нікого ідеалізувати, зокрема, вищих державних і військових керівників країни.

Таку думку в ефірі проєкту Укрінформу «Станція Краматорськ» висловив старший бойовий медик Євген Лата, який бере участь в боях на лівобережжі Дніпра на Херсонщині.

Обговорюючи тему популярності Президента України та головнокомандувача ЗСУ під час війни, Лата закликав нікого не ідеалізувати, щоб потім не розчаруватись.

“Кожен має виконувати свою функцію. Ця ідеалізація призводить потім до того, що є у нас якийсь герой, наш ідол, і потім він десь “зашкварюється” (помиляється — ред.) , і ми всі: “от він поганий!”. І починаємо розчаровуватись. Щоб не розчаровуватись, нам не треба ані військових, ані блогерів, ані співаків, ані Президента, ані головнокомандувача ідеалізувати. Треба ставитися до них критично”, - вважає Лата.

Старший бойовий медик Євген Лата залишив кар'єру IT-спеціаліста у Великій Британії і в перші дні широкомасштабного вторгнення повернувся до України, щоб стати до лав Сил оборони. Зараз він бере участь у боях на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Читайте також: Залужний щодо планів РФ на наступний рік: Робимо все, щоб адекватно реагувати

У цьому випуску програми “Станція Краматорськ”, зокрема, йшлося про те, що відбувається на лівому березі Дніпра в районі села Кринки, чи багато колаборантів серед цивільних жителів Херсонщини, яке вороже ІПСО є найшкідливішим, чи потрібно мобілізовувати в ЗСУ жінок.

Проєкт “Станція Краматорськ” створили Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” спільно з Центром протидії дезінформації при РНБО. Він виходить у форматі щотижневих відеоінтервʼю з військовими про російсько-українську війну та пов’язані з нею фейки, теперішнє та майбутнє України.

Ведучі програми - відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Гості - військовослужбовці, які захищають нашу державу від окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-