ППО вночі знищила 32 з 46 ворожих дронів-камікадзе

ППО вночі знищила 32 з 46 ворожих дронів-камікадзе

Укрінформ
Війська РФ вночі випустили 46 ударних дронів-камікадзе по Україні, силами ППО було знищено 32 з них.

Про це повідомляє у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ, передає Укрінформ.

"Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 46 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 32 ударні дрони", - зазначається у повідомленні.

Своєю чергою у Повітряних силах ЗСУ уточнили, що ворог атакував ударними БпЛА із двох напрямків: Балаклава – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ – Краснодарський край (РФ). Дрони рухалися хвилями у різний час - з 19:00 26 грудня по 03:50 27 грудня.

До відбиття повітряного нападу було залучено тактичну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

"Більшість безпілотників, які не вдалось збити, атакували прифронтові території, зокрема Херсонщину. Ще кілька БпЛА упали без наслідків", - наголосили в Повітряних силах.

Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій, Хмельницькій та Кіровоградській областях.

Читайте також: Авіація ЗСУ за добу завдала ударів по 17 районах зосередження противника

Нагадаємо, в ніч на 27 грудні оголошувалася повітряна тривога в Одеській, Хмельницькій, Херсонській, Миколаївській областях, Дніпропетровській, Вінницькій, Запорізькій та Кіровоградській. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу атаки ударних БПЛА.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-