Ворог уночі вдарив з артилерії по центру Херсона, загинули троє людей

Ворог уночі вдарив з артилерії по центру Херсона, загинули троє людей

Фото
Укрінформ
Вночі 24 грудня російська армія здійснила артилерійський обстріл центральної частини Херсона, троє людей загинули, ще одна людина дістала поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“Цієї ночі російська армія обстріляла центральну частину Херсона. Через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку постраждала родина", - зазначив голова ОВА.

За словами Прокудіна, на місці загинули 87-річний чоловік та його 81-річна дружина.

Читайте також: Росіяни за добу 88 разів обстріляли Херсонщину - четверо загиблих, дев'ятеро поранених

Вибухову травму, контузію та поранення ноги дістав 54-річний херсонець. Після надання допомоги він відмовився від госпіталізації.

Також у Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Його особа встановлюється.

Влада показала наслідки нічних обстрілів Херсона. Відповідні світлини у Фейсбуці оприлюднив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Він також інформує, що Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу військові РФ обстріляли 28 разів, російський ворог використав для цього 105 снарядів і 2 ракети.

Ураження зафіксовані у Херсоні, Садовому, Комишанах та Зимівнику.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ увечері 23 грудня обстріляли критичну інфраструктуру Херсона, пошкоджені газова мережа та медичний заклад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-