Фотографка Влада Ліберова отримала поранення на фронті

Фотографка Влада Ліберова отримала поранення на фронті

Укрінформ
Відома українська документальна фотографка, ведуча програми Укрінформу «Станція Краматорськ» Влада Ліберова отримала поранення на фронті.

Відповідну сторіс у Інстаграмі оприлюднив її чоловік, відомий український документальний фотограф і співведучий програми Укрінформу «Станція Краматорськ» Костянтин Ліберов, передає агентство.

На цьому відео видно поранену Ліберову, яка обговорює з іншими людьми свою травму, зокрема, місце, куди вона була завдана. Сам Костянтин зазначив у сторіс, що «сьогодні у нас у всіх другий день народження».

Як повідомляв Укрінформ, Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, відомі як Libkos. Вони фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення. Працювали на Київщині, під час Харківської та Херсонської кампаній, в Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Ведучі регулярно бувають на фронті та передають правду про війну через фотографію.

Читайте також: Сенцов знову отримав поранення на фронті

Із 12 грудня Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації запустив новий проєкт «Станція Краматорськ». Його ведучими стали Костянтин та Влада Ліберови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-