Ігнат - про атаки українських дронів на Росію: Це вже стабільна ситуація

Ігнат - про атаки українських дронів на Росію: Це вже стабільна ситуація

Укрінформ
Звуки повітряної тривоги, які лунають в Росії, – це вже стабільна ситуація. Україна повинна більше застосовувати БпЛА власного виробництва по території РФ, аби вражати аеродроми, об’єкти критичної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, коментуючи атаки українських БпЛА по території РФ.

«Це вже стабільна ситуація, коли там лунає сигнал повітряної тривоги. Це не може не радувати. В студії ще пів року тому ми проговорювали такі моменти, що робити з російськими «Шахедами», що робити з тими нападами. Я вам тоді казав і зараз кажу: «клин клином вибивають». Треба побільше «Шахедів» власного виробництва і туди, все туди – на аеродром Морозовськ, на Москву, на об’єкти критичної інфраструктури, енергетики. Якщо це ефективно, якщо це працює, всі ж то не зіб’ють. Це начебто повільна ціль, начебто видима, але не так просто збивати дрони-камікадзе, які Росія, до речі, застосовує у нас великими партіями. І радує те, що виробники спромоглися зробити щось на кшталт цього, думаю, треба нарощувати не лише ці, а й FPV дрони, засоби боротьби проти них, системи РЕБ нарощувати», - наголосив Ігнат.

Читайте також: У Москві закрили три великі аеропорти - повідомляють про атаку БПЛА

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 17 грудня нібито українські безпілотники атакували Липецьку, Ростовську й Волгоградську області Росії.

14 грудня у Росії заявили, що ППО відбила атаку безпілотника, який нібито летів на Москву.

Раніше у Росії заявили про атаку нібито українських безпілотників на ГЗК і вокзал у Курській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-