Дейнеко на передовій обговорив із прикордонниками протидію російським ДРГ

Дейнеко на передовій обговорив із прикордонниками протидію російським ДРГ

Фото, відео
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко перевірив позиції прикордонних підрозділів на лінії фронту на Лиманському напрямку та на кордоні з країною-агресором в межах Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Дейнеко заслухав керівників підрозділів та поспілкувався з бійцями. Детально говорили про тактику дій ворога, активізацію та протидію ворожим ДРГ на державному кордоні”, - ідеться у повідомленні.

Керівник прикордонного відомства відмітив якісне облаштування позицій, фортифікаційне укріплення, яке провели військовослужбовці, аби укріпити оборонні лінії.

Також ключовими питаннями були забезпеченість озброєнням, боєприпасами, транспортом, засобами радіоелектронної боротьби та іншими необхідними речами, відповідно до обставин та погодних умов.

Голова ДПСУ зазначив, що робиться усе можливе, аби оперативно вирішувати управлінські та логістичні питання, щоб військовослужбовці на місцях були забезпечені усім необхідним.

Читайте також: Росіяни активізували роботу ДРГ на Харківщині - прикордонники

“Я щиро вдячний вам всім за службу, за вашу мужність і героїзм, за те, що ви тут, за те, що не ховаєтесь і не ламаєтесь, і за те, що захищаєте нашу державу”, – наголосив Дейнеко.

Окремо він висловив слова вдячності лікарям-прикордонникам з те що рятують українських захисників.

Дейнеко на передовій обговорив з прикордонниками протидію російським ДРГ / Фото: ДПСУ

Кращих військовослужбовців, які проявили високий професіоналізм та мужність, було нагороджено державними нагородами та відомчими відзнаками.

Як повідомляв Укрінформ, днями понад 20 військових дипломатів країн-союзників зустрілися з прикордонниками та ознайомились із завданнями, які виконує прикордонне відомство, та поточною ситуацією на передовій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-