На Таврійському напрямку ворог збільшив активність піхоти - Тарнавський

На Таврійському напрямку ворог збільшив активність піхоти - Тарнавський

Укрінформ
Російські загарбники знову збільшили активність піхоти на Таврійському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

"В операційній зоні ОСУВ Таврія активність піхоти окупантів знову збільшилась - відбулось 55 бойових зіткнень", - ідеться у повідомленні. 

Загальні втрати ворога становлять 440 осіб, ще близько десятка загарбників здалися у полон.

Знищено дев’ять одиниць військової техніки.

За словами Тарнавського, активність ворожої авіації невисока - за добу зафіксовано п’ять авіаударів. Вночі ворог кидав КАБи на Донеччину.

Захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському та Мар’їнському напрямку, підкреслив командувач.

Як зазначив Тарнавський, безуспішними були наступальні дії росіян в районах, Степового, Первомайського, Авдіївки, Сєверного, південніше Тоненького та східніше Новобахмутівки - відбито 25 його атак. 

На Мар’їнському напрямку відбито 11 атак – в районах Мар’їнки та Новомихайлівки.

Читайте також: Нацгвардійці ліквідували групу військових РФ у їхніх же окопах - Клименко

На Шахтарському напрямку ворог тричі вів безуспішні штурмові дії в районах південно-східніше Вугледара та на захід від Старомайорського. 

На Запорізькому напрямку ворог 12 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного та на захід від Вербового.

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають загарбницьким військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту, зауважив Тарнавський.

Як повідомляв Укрінформ, за словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, загарбники перекидають підрозділи з Бердянського напрямку на північ Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-