ППО вночі знищила 10 із 12 дронів-камікадзе

ППО вночі знищила 10 із 12 дронів-камікадзе

Укрінформ
У ніч на 3 грудня противник атакував 12-ма ударними БпЛА типу «Shahed» з району Приморсько-Ахтарськ (РФ) та керованою авіаційною ракетою Х-59 – з повітряного простору над Бєлгородською областю. Десять із дронів-камікадзе були знищені протиповітряною обороною.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, ударні БпЛА атакували у декілька хвиль, заходили через тимчасово окуповані території Херсонщини в Миколаївську область.

"Саме на Миколаївщині, в зоні відповідальності повітряного командування «Південь», більшість «шахедів» було знищено протиповітряною обороною. Решта - прямували в північно-західному напрямку і були збиті в районі Старокостянтинова на Хмельниччині", - наголосили у Генштабі.

Читайте також: РФ атакувала дроном-камікадзе Нікополь

При цьому уточнюється, що в результаті бойової роботи протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 10 ударних БпЛА «Shahed». Керована авіаційна ракета Х-59 не досягла своєї цілі.

Нагадаємо, цієї ночі загарбники запускали свої безпілотники до південних областей України, згодом курс був взятий на Хмельниччину, де по ним відпрацювало ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-