Росіяни не досягли успіхів у районі Авдіївки - ISW

Росіяни не досягли успіхів у районі Авдіївки - ISW

Укрінформ
Російські війська ведуть наступ на шести напрямках в районі Авдіївки, там тривають важкі бої.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ISW.

За даними аналітиків, станом на 27 листопада окупанти не досягли жодних підтверджених успіхів.

Як зазначається, зараз тривають важкі бої поблизу Авдіївського коксохімічного заводу на північному сході Авдіївки та промислової зони на південний схід від Авдіївки.

Російські джерела заявили, що російські війська захопили усю промзону на південний схід від Авдіївки та дійшли до південно-східної околиці Авдіївки.

Читайте також: Зеленський про фронт: Максимум уваги - Авдіївському і Куп'янському напрямкам

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що українські війська відбили понад 30 російських атак на схід від Новобахмутівки (13 км на північний захід від Авдіївки); на північний схід від Бердичева (7 км на північний захід від Авдіївки); на південь від Новокалинового (12 км на північ від Авдіївки) та Тоненького (7 км на захід від Авдіївки); а також поблизу Степового (3 км на північ від Авдіївки), Авдіївки, Північного (6 км на захід від Авдіївки) та Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки).

Речник Таврійського угруповання українських військ полковник Олександр Штупун заявив, що російські війська продовжують наземні атаки групами по 10-20 осіб. Він додав, що росіяни наступають на шести напрямках у районі Авдіївки.

Окрім того, російські військові блогери заявили, що окупанти здійснили невизначене просування поблизу Крутої Балки (5 км на схід від Авдіївки) та Авдіївського коксохімічного заводу, хоча ISW не має візуального підтвердження цих заяв.

Російські джерела також стверджували, що українські війська успішно контратакували під Авдіївкою 27 листопада.

Читайте також: Путін посилює вторгнення в Україну, все більше росіян йде на смерть - міністр оборони Британії

Як повідомлялося, за даними британської розвідки, за останні шість тижнів Росія зазнала найбільших втрат з початку війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-