У Маріуполі військові РФ убили свого командира

У Маріуполі військові РФ убили свого командира

Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області російські військові з-поміж колишніх в’язнів убили свого командира через постійні погрози та знущання з його боку, а також за скоєні ним убивства інших загарбників.

Таку інформацію має в розпорядженні Генеральний штаб Збройних сил України, передає Укрінформ із посиланням на його повідомлення у Фейсбуці.

На Куп’янському напрямку, за даними Генштабу, окремі військовослужбовці Російської Федерації скаржаться на постійні втрати у живій силі через невдалі наступальні дії й заявляють про небажання вести їх у подальшому.

Відзначається також украй низька "якість" новобранців. Ними є переважно особи похилого віку, які мають проблеми з алкоголем, наркотиками, азартними іграми тощо.

"Серед військовослужбовців російських окупаційних військ існує думка, що керівництво навмисно відправляє їх на "м’ясні" штурми, не рахуючись із втратами. Також наявна інформація, що в окупованому Маріуполі російські військовослужбовці з числа колишніх ув’язнених вбили свого командира через його постійні погрози, знущання та вбивства інших загарбників", – зазначили у ЗСУ.

Читайте також: Військові РФ місяцями не отримують зарплату - перехоплення ГУР

На Сватівському напрямку, за даними Генштабу, тилове забезпечення підрозділів російської армії є незадовільним. Військовослужбовці одного з підрозділів РФ повідомляють про погане забезпечення зимовим одягом, продовольством, водою тощо.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада в Маріуполі був помічений рух військових тентованих фур російської армії з вантажем у бік Новоазовська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-