Управляти боєм стане зручніше: Міноборони інтегрує новий функціонал

Управляти боєм стане зручніше: Міноборони інтегрує новий функціонал

Фото
Укрінформ
До системи ситуаційної обізнаності DELTА додано модуль колективної онлайн-дешифровки і стрімінгу, що дозволить зручніше управляти боєм.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення підписав міністр оборони України Рустем Умєров, повідомляє Міноборони у Фейсбуці.

«Стежити за ситуацією на полі бою, виявляти цілі та координуватися між підрозділами можна буде в рамках єдиної платформи», - йдеться в повідомленні.

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко зауважила, що виявляти цілі в онлайн-стрімах із БПЛА й поширювати інформацію про сили та засоби ворога буде зручніше, а також прискорюється координація між підрозділами.

Читайте також: Кабмін ухвалив рішення щодо запровадження системи Delta у Силах оборони

«Українські військові раніше вже працювали з запропонованим функціоналом в іншій системі, що отримала позитивні відгуки від них та пройшла перевірку війною», – зазначила заступниця міністра.

Крім того, розміщення функціонала в єдиній екосистемі DELTA пришвидшує ухвалення рішень, що дає перевагу над ворогом на полі бою.

«Інтеграція потужних технологічних рішень і розширення загальної екосистеми продуктів підсилює технологічну перевагу над ворогом. Разом бити ворога легше і зручніше. Продовжуємо підвищувати ефективність наших військових та об’єднувати найкращі технологічні рішення для швидшого розвитку», – підкреслила Черногоренко.

Читайте також: Умєров на «Рамштайні»: Росія розуміє лише мову сили, і ми добре вивчили цю мову

Як повідомлялось, DELTA – це бойова система, що дозволяє бачити поле бою в режимі реального часу, обмінюватися інформацією в межах підрозділу, бригади, угруповання, а за потреби – і з союзниками.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-