Залужний ознайомив американських партнерів з обстановкою на фронті

Залужний ознайомив американських партнерів з обстановкою на фронті

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ознайомив міністра оборони США Ллойда Остіна та Верховного головнокомандувача Обʼєднаних Збройних сил НАТО в Європі, командувача Збройних сил США в Європі генерала Крістофера Каволі з обстановкою на фронті.

Як передає Укрінформ, про це головнокомандувач повідомив у Фейсбуці.

«Важливий візит в Україну Міністра оборони США Ллойда Остіна та Верховного головнокомандувача Обʼєднаних Збройних Сил НАТО в Європі, командувача Збройних Сил США в Європі генерала Крістофера Каволі», - написав він.

Крім того, Залужний повідомив, що під головуванням міністра оборони України Рустема Умєрова, разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою взяли участь у перемовинах з американськими партнерами.

«Доповів про обстановку на фронті. Детально обговорили спільні плани у короткій, середній та довгостроковій перспективах. Окремо зупинилися на потребах та технологічних рішеннях, які посилять наші спроможності на полі бою», - підкреслив головнокомандувач.

Також він додав: «Продовжуємо працювати на засадах відкритості та максимальної довіри».

Залужний висловив вдячність партнерам і всьому американському народові за допомогу і підтримку України в боротьбі з російською агресією.

Читайте також: Для конфлікту, подібного війні проти України, немає «чарівної палички» - Остін

Як повідомляв Укрінформ, 20 листопада в Україну з візитом прибув міністр оборони США Ллойд Остін. Також разом із очільником Пентагону до Києва прибув командувач Об‘єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал армії США Крістофер Каволі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-