Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони та Work.ua домовилися про співпрацю

Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони та Work.ua домовилися про співпрацю

Укрінформ
Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно підписали угоду про співпрацю в рамках проєкту “Рекрутинг”.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Міноборони.

«Система сучасного підбору кадрів для Збройних сил України має запрацювати якнайшвидше. Адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть. Рекрутингова компанія надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно», — наголосила Калмикова.

Міхно зі свого боку зауважив, що його компанія готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав Збройних сил.

«Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим», — сказав керівник Work.ua.

В пресслужбі нагадали, що це вже друга рекрутингова компанія, з якою Міноборони уклало угоду. Також міністерство продовжує перемовини з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Читайте також: Вишкіл, рекрутинг, смарт-мобілізація: як міністр Умєров хоче модернізувати армію

Міноборони закликало інші організації писати на електронну пошту recruiting@mil.ua, аби долучитись до рекрутингу.

Як повідомляв Укрінформ, 13 листопада заступниця міністра оборони Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв підписали договір щодо співпраці з рекрутингу до ЗСУ. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-