ЗСУ продовжують бойову роботу на лівому березі Херсонщини – Гуменюк

ЗСУ продовжують бойову роботу на лівому березі Херсонщини – Гуменюк

Укрінформ
Збройні сили України продовжують бойову роботу на лівому березі Дніпра Херсонщини.

Про це керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ

"Лівобережжя Херсонщини - це складна ділянка нашої зони відповідальності. І робота там звісно триває. Бойова робота триває. Але не все підлягає розголосу, навіть за умов, що якусь частину ми вже змогли оприлюднити. Є велика різниця у термінах "закріпилися" і "закріплюються". Ми продовжуємо бойову роботу, і підрозділи морської піхоти працюють потужно. Ми, використовуючи всі наявні сили та засоби, намагаємось виконати головну задачу - відкинути максимально далеко підрозділи ворога для того, щоб полегшити життя в першу чергу правобережжю Херсонщини", - сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що ворог намагається це компенсувати використовуючи тактичну авіацію. За її словами, ворог долучає до тактичної авіації ще й безпілотні атаки.

"Сьогоднішня нічна активність дронів типу "Шахед" і також активність FPV-дронів на нашому напрямку досить велика", - додала Гуменюк.

Читайте також: «Істотних змін не передбачається»: британська розвідка оцінила ситуацію на фронті

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Генеральному штабі ЗСУ заявляли, що на Херсонському напрямку Сили оборони України закріпилися на кількох плацдармах лівого берега річки Дніпро та продовжують утримувати займані рубежі.

Фото: РБК-Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-