Росіяни 21 раз обстріляли прикордоння та населені пункти Сумщини

Росіяни 21 раз обстріляли прикордоння та населені пункти Сумщини

Укрінформ
Упродовж дня росіяни 21 раз обстріляли прикордонні території та населені пункти Сумської області.

Про це повідомила Сумська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Протягом дня росіяни здійснили 21 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 121 вибух. Обстрілів зазнали Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Великописарівська, Новослобідська, Путивльська, Есманська, Середино-Будська громади", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по Краснопільській громадаі ворог бив з міномету (28 вибухів), також з БпЛА здійснено скидання вибухового пристрою ВОГ (2 вибухи). Білопільська громада зазнала обстрілу зі ствольної артилерії (10 вибухів) та гранатомету СПГ-9 (7 вибухів).

Читайте також: Росіяни обстріляли Корабельний район Херсона - поранена жінка

На Путивлську громаду росіяни скинули дві міни. У Великописарівській громаді зафіксовано мінометні обстріли (33 вибухи). Есманська громада: був обстріл з гранатомету АГС (20 вибухів).

По Середино-Будській громаді ворог здійснив мінометні обстріли (6 вибухів) та обстріл з РСЗВ (8 вибухів). У Новослобідській громаді зафіксували мінометний обстріл (5 вибухів). По Хотінській громаді ворог скинув 10 мін.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська у понеділок, 13 листопада, здійснили 16 обстрілів прикордонної території Сумської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-