Мішенню росіян міг бути командир 128 бригади - ДБР

Мішенню росіян міг бути командир 128 бригади - ДБР

Укрінформ
Міноборони проводить внутрішнє розслідування обставин повітряного удару по військовим 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Є припущення, що мішенню міг бути комбриг.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказала радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян, передає Укрінформ.

"Це внутрішнє розслідування МОУ, результати цього розслідування доповнять матеріали кримінального провадження, яке розслідує ДБР. Ми повідомляли, що слідчі працюють практично у цілодобовому режимі. З нових деталей: на сьогодні є припущення, що мішенню міг стати і комбриг, який не встиг на шикування за випадковим збігом обставин. Розслідування на особливому контролі у директора ДБР і воно буде пріоритетним після того, як будуть результати експертиз", - сказала Сапьян.

Читайте також: Умєров про удар по 128 бригаді: Були проігноровані всі правила маскування

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області внаслідок ракетного удару росіян загинули 19 воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Міністр оборони Рустем Умєров доручив Головній інспекції МО провести повну перевірку за фактом російського ракетного удару по 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Фото: Закарпатська 128 бригада, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-