Удар по центру Херсона: двоє загиблих, кількість поранених зросла до 10

Удар по центру Херсона: двоє загиблих, кількість поранених зросла до 10

Фото, відео
Укрінформ
Кількість поранених унаслідок обстрілу центру Херсона зросла до десяти, серед травмованих - медпрацівники та пацієнт медзакладу.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Після обіду ворог зі ствольної та реактивної артилерії вкрив вогнем центральну частину міста. Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна «швидка», адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше пʼятнадцять будинків», - зазначив Прокудін.

За його словами, загинуло двоє людей і десятеро поранені. Зокрема, 44-річна жінка та 47-річний чоловік дістали легкі травми. У 57-річної жінки – гостра реакція на стрес та опік спини.

Унаслідок удару по лікарні постраждали дві медпрацівниці, 24 та 41 року, а також 81-річний пацієнт медзакладу. У них мінно-вибухові травми.

Раніше повідомлялось про 9 травмованих унаслідок удару по середмістю Херсона. У зоні ураження перебували лікарня, магазини, кафе, судова установа, приватні будинки, навчальний заклад.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні внаслідок ворожого обстрілу середмістя загинули 62-річна жінка і 45-річний чоловік, ще одну жінку і трьох чоловіків поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-