У Херсоні ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку, поранені дві жінки

У Херсоні ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку, поранені дві жінки

Оновлено
Укрінформ
Війська РФ обстріляли середмістя Херсона - поранені дві жінки, одна з них у лікарні.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«До однієї з херсонських лікарень наразі ушпиталено 30-річну жінку. Її стан оцінюється як середньої тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, менше години тому вона отримала поранення внаслідок обстрілу середмістя Херсона з боку російських військ.

Читайте також: На ТОТ Херсонщини росіяни замінюють гауляйтерів та кидають їх «на підвали»

Він також повідомив, що отримала поранення ще одна жінка. Після обстеження і надання медичної допомоги її відправили на амбулаторне лікування.

Згодом у Херсонській ОВА уточнили, що дві цивільні дістали поранення у центральній частині міста, коли ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку.

"Внаслідок влучання ворожого снаряду в багатоквартирний будинок постраждали двоє людей. Поранення голови, шиї та ніг середнього ступеня тяжкості отримала 29-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні. У 53-річної херсонки – контузія та травма ноги. Потерпілій надали медичну допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно", - додається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська близько 12:35 масовано обстріляли середмістя Херсона, пошкоджені будинки та автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-