Сили оборони на півночі знищили два російські комплекси РЕБ

Сили оборони на півночі знищили два російські комплекси РЕБ

Фото
Укрінформ
Сили оборони на півночі України знищили два російські автоматизовані комплекси радіоелектронного придушення "Борисоглєбськ-2".

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці з посиланням на 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського.

"У противника день не задався. Зранку росіяни втратили автоматизований комплекс радіоелектронного придушення РБ-301Б "Борисоглєбськ-2". Трошки згодом пілоти 58 мотопіхотної бригади завдали карального удару з повітря, знищивши ще один аналогічний об'єкт", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що виявлення цілі та візуальний контроль – це заслуга групи аеророзвідки роти ударних безпілотних авіаційних комплексів 129-ї окремої бригади територіальної оборони LUFTWAFFE.

Читайте також: Сили оборони знищили новітній російський ЗРК на Таврійському напрямку

Комплекс "Борисоглєбськ-2" призначений для придушення систем супутникового зв'язку та радіонавігаційних систем КХ й УКХ діапазонів. Його вартість, за деякими оцінками, становить 200 млн доларів.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України на Таврійському напрямку знищили новітній російський зенітно-ракетний комплекс С-300В4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-