Ворог обстріляв понад 20 населених пунктів Харківщини з мінометів та артилерії

Ворог обстріляв понад 20 населених пунктів Харківщини з мінометів та артилерії

Укрінформ
У Харківській області минулої доби російські війська з мінометів та артилерії обстріляли понад 20 населених пунктів.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району, Вовчанськ Чугуївського району”, - поінформував Синєгубов.

За його словами, ворог активно застосовував авіаудари по Петропавлівці, Іванівці, Піщаному Куп’янського району та Степовому Ізюмського району.

На Куп’янському напрямку противник провів безуспішні штурмові дії на околицях населених пунктів Синьківка, Іванівка та Берестове, де українські захисники відбили 6 разів атак противника.

Начальник ОВА зазначив, що ворожі війська протягом доби інтенсивно обстрілювали місто Куп'янськ-Вузловий. Унаслідок такого обстрілу з РСЗВ “Ураган” загинув мирний житель 1966 року народження.

Читайте також: Росіяни обстріляли громаду на Сумщині - зафіксували 11 вибухів

У с. Рубіжне Чугуївського району на власному подвір’ї підірвався на протитанковій міні 42-річний чоловік та отримав осколкові поранення правої кінцівки. Його госпіталізували в лікарню.

Крім цього, додав Синєгубов, минулої доби піротехніки ДСНС обстежили більш як 11,87 га території та знешкодили 1 193 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, протягом доби російські загарбники здійснили загалом шість ракетних і 50 авіаційних ударів, а також 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони і населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-