Смерть помічника Залужного, найпевніше, була нещасним випадком - джерело

Смерть помічника Залужного, найпевніше, була нещасним випадком - джерело

Укрінформ
Смерть Геннадія Частякова, помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, найпевніше настала внаслідок нещасного випадку.

Про це Укрінформу повідомило джерело у правоохоронних органах.

«З вірогідністю 99,9% це трагічний випадок. Йому подарували на день народження бойові гранати, одна з яких здетонувала при необережному поводженні», - зазначив співрозмовник агентства.

За словами джерела, слідство триває, але наразі немає підстав говорити ані про замах, ані про російський слід.

Як зазначила в коментарі Укрінформу, речниця МВC Мар'яна Рева, поліція документує цю подію.

"Відповідно внесено кримінальне провадження за фактом загибелі людини та необрежного поводження з боєприпасами", - сказала Рева.

Читайте також: Удар по воїнах 128 бригади: ДБР зареєструвало кримінальне провадження

Вона додала, що на момент трагедії в квартирі також перебували дружина та донька загиблого, вони не отримали серьйозних трамв. 13-річний син загиблого, за словами речниці МВС, перебуває під наглядом лікарів і отримує всю необхідну допомогу

Як повідомляв Укрінформ, у селі Чайки Київської області внаслідок внаслідок вибуху невідомого боєприпаса загинув військовослужбовець, його 13-річний син тяжко травмований.

ГоловнокомандувачЗбройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника Геннадія Частякова. За його інформацією, Частяков святкував день народження, і в одному з подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-