Залужний підтвердив загибель помічника: Спрацював невідомий вибуховий пристрій

Залужний підтвердив загибель помічника: Спрацював невідомий вибуховий пристрій

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника - спрацював невідомий вибуховий пристрій.

Як передає Укрінформ, про це Залужний написав у Телеграмі.

"Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков", - написав Залужний.

За його словами, в одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій.

"З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією. Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування", - додав Залужний.

Читайте також: У Вишневому під Києвом від вибуху гранати загинув чоловік

У Частякова залишилися дружина та четверо дітей.

Як повідомило видання Українська правда, посилаючись на свої джерела, дружина загиблого Частякова каже, що граната, яка вибухнула в руках її чоловіка, була в подарунковому пакеті, який той приніс додому.

Фото: УП

За даними джерела УП, зі слів дружини, її чоловік приніс подарунковий пакет, з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Чайки Київської області внаслідок внаслідок вибуху невідомого боєприпасу загинув військовослужбовець, його 13-річний син важко травмований. Загиблий – Геннадій Частяков – працював помічником головнокомандувача Валерія Залужного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-