На Арабатській Стрілці є влучання по ворожих базах, атака триває - ЗМІ

На Арабатській Стрілці є влучання по ворожих базах, атака триває - ЗМІ

Укрінформ
На Арабатській Стрілці на ТОТ Херсонської області є попадання по місцях розміщення російських військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Генічеськ ua з посиланням на інформацію від мешканців громади.

«Місця розміщення військових РФ щонайменше у двох захоплених курортних закладах на Арабатській стрілці вражені, ймовірно, ракетними ударами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, місцеві мешканці повідомляють, що атака триває, над Арабатською Стрілкою помічені безпілотники.

«Ракети поцілили у дві бази відпочинку – пансіонат «Юний» і «Блакитне полум’я» в селі Стрілковому. Ці дитячі оздоровниці були захоплені рашистами і там знаходяться їхні «располаги» — розповіли мешканці Генічеської громади.

За свідченнями місцевих, з Генічеська і села Генічеська Гірка до Стрілкового виїхали автомобілі швидкої допомоги та пожежні машини.

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня на Херсонщині в селі Стрілкове, що на Арабатській стрілці, було знищено росіян в будівлі «МВД РФ».

Раніше стало відомо, що у Херсонській області колаборанти видають за новозбудований «урядовий квартал» на тимчасово захопленій Арабатській Стрілці будівлі українського оздоровчого проєкту «Еко-місто».

Читайте також: Сили оборони за жовтень знищили майже 23 тисячі загарбників

На тимчасово захопленій Херсонщині російські військові та колаборанти збираються на Арабатській Стрілці – там розміщують і окупаційні «адміністрації», і проводять бойові навчання.

ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема, місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-