Ворог обстріляв Білозерку на Херсонщині, є поранений

Ворог обстріляв Білозерку на Херсонщині, є поранений

Укрінформ
Військові РФ обстріляли селище Білозерка на Херсонщині, поранений 57-річний чоловік, пошкоджені приватні будинки, ветеринарна клініка та транспортні засоби.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«Окупанти вдарили по Білозерці, – постраждав місцевий житель», - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, в обід російська армія обстріляла селище з артилерії. Пошкоджені приватні будинки, ветеринарна клініка та транспортні засоби. 

В ОВА інформують, що на подвірʼї власного будинку поранень зазнав 57-річний чоловік. Його у стані середньої тяжкості доставили до лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, ворог з лівого берега обстріляв Херсонську громаду, поранено 60-річного чоловіка, його стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

У Томиній Балці легких уламкових поранень зазнав 70-річний чоловік. Також через черговий російський обстріл Козацького постраждав 48-річний місцевий житель. Його з травмою ноги доставили до лікарні.

Зранку під ворожим вогнем було Козацьке. Поранена 86-річна жінка.

Читайте також: Російські війська обстріляли обласну бібліотеку у Херсоні

Під вогнем був і Берислав. На виїзді з міста постраждали 44-річна жінка та 46-річний чоловік. 

Двома керованими авіабомбами ворог вдарив по селу в Бериславському районі, через атаку пошкоджені будинки та зруйнована каплиця Пресвятої Богородиці. Російські війська знову обстріляли обласну бібліотеку в Херсоні, через влучання на останньому поверсі сталася пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-