ЗСУ на Таврійському напрямку за добу знищили понад 500 загарбників, одного взяли в полон

ЗСУ на Таврійському напрямку за добу знищили понад 500 загарбників, одного взяли в полон

Укрінформ
На Таврійському напрямку протягом минулої доби українські військові знищили 529 російських загарбників, ще одного вдалось взяти в полон.

Про це повідомляє Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1256 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 529 осіб. Один окупант здався в полон", - йдеться у повідомленні.

При цьому додається, що також було знищено 36 одиниць військової техніки. Зокрема, сім танків, дев'ять ББМ, одну артилерійську систему, 11 БпЛА, одну одиницю спеціальної техніки та один зенітний ракетний комплекс «ТОР».

Окрім того, ліквідували ще один склад боєприпасів ворога.

Читайте також: Сили оборони ліквідували ще 740 російських загарбників та 22 танки

Як зауважується у повідомленні, загалом, на Таврійському напрямку ворог завдав чотири авіаудари, провів 47 бойових зіткнення та здійснив 1014 артобстріли.

"В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат", - наголосили військові.

Також безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Первомайського Донецької області, де силами оборони відбито 15 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут українські воїни відбили понад 20 атак ворога.

Читайте також: Війська РФ не виправдовують сподівання Кремля щодо захоплення Авдіївки - британська розвідка

На Шахтарському напрямку наші захисники відбили всі атаки ворога неподалік Водяного, Золотої Ниви та Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог намагався відновити втрачене положення північно-західніше Вербового Запорізької області, успіху не мав.

Як повідомлялося, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-