Пам’яті прикордонника Дениса Данілова

Пам’яті прикордонника Дениса Данілова

Хвилина мовчання
Укрінформ
Молодший сержант залишався вірним присязі до кінця

Денис Данілов був старшим оператором безпілотних авіаційних комплексів відділення повітряної розвідки. Він загинув 18 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області.

Денис народився 27 лютого 2001 року в місті Охтирка Сумської області. У 2021 році його призвали на строкову військову службу до лав Державної прикордонної служби України, після якої хлопець уклав контракт з ДПСУ. 

«Це непоправна і важка втрата для всіх, хто знав Дениса, хто служив з ним пліч-о-пліч, хто виконував разом з ним бойові завдання. Денис завжди діяв впевнено, приймав виважені, розумні рішення, він був з тих воїнів, які завжди першими рвалися в бій, бо жив за переконанням, що родина та Україна – це найсвятіше. Його честь, сила і відвага завжди будуть прикладом невмирущої жаги і віри в Перемогу, адже він віддав найдорожче – своє життя за мир і спокій, за майбутнє наших дітей, майбутнє України», - згадують про Дениса його побратими.

22-річного прикордонника з війни не дочекалися батьки і брат. Поховали воїна на кладовищі в селі Чернеччина Охтирського району.

Вічна та світла пам’ять Герою!

За матеріалами ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-