На Куп'янському напрямку Сили оборони відбили 30 штурмових атак

На Куп'янському напрямку Сили оборони відбили 30 штурмових атак

Укрінформ
Несприятливі погодні умови жодним чином не вплинули на активні штурмові дії російських військ на Куп'янському напрямку, однак успіхів вони не мають, ЗСУ тримають свої позиції.

Про це сказав у коментарі ЗМІ начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Куп'янський напрямок наразі дуже важкий. Там наші воїни за добу відбили 30 атак. Це атаки саме штурмові. Тобто ворог, не заважаючи на ті погодні умови, які ми маємо, які би не сприяли для проведення активних штурмових дій, все одно на них іде. Ми чітко розуміємо їхні плани. Наші воїни на місцях стоять, але ми не маємо забувати ціну такого втримання», - наголосив Синєгубов.

Читайте також: Росіяни активно перетягують війська із Луганська на Купянський напрямок - партизани

Він зауважив, що ворожі атаки йдуть хвилями, після кожної з яких загарбники вимушені відходити для відновлення. У штурмах беруть участь як колишні російські ув'язнені, так і кадрові та мобілізовані військовослужбовці РФ.

«Це, так би мовити, зведені групи, які діють, звісно що, за підтримки важкої артилерії, техніки», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Росіяни поновили наступальні дії під Авдіївкою - Генштаб

Як повідомлялося, протягом минулої доби у Харківській області близько 15 населених пунктів перебували під обстрілами. Поранення отримали троє цивільних осіб.

Фото ілюстративне: ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-