Шмигаль провів координаційну нараду з керівництвом Міноборони

Шмигаль провів координаційну нараду з керівництвом Міноборони

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль очікує, що нова команда Міністерства оборони тісно співпрацюватиме з іншими відомствами у проєктах, які вже розпочаті.

Про це він написав у Телеграмі за результатами координаційної наради з керівництвом Міноборони, передає Укрінформ.

«Провели координаційну нараду з керівництвом Міністерства оборони. Обговорили спільні з іншими міністерствами проєкти та пріоритетні напрямки. Це, зокрема, цифровізація процесів, реформа ВЛК, налагодження ефективної системи закупівель та покращення фінансового планування, підвищення ефективності використання бюджетних коштів тощо», - зазначив Шмигаль.

За його словами, акцент зроблено на залученні українських виробників. З коштів, які виділені на закупівлі Міноборони у бюджеті 2024 року, не менше 50% має залишитись в українському ринку, бо це - робочі місця, розвиток ВПК та зміцнення економіки, наголосив Прем'єр.

«Також очікуємо від нової команди МОУ тісної співпраці з іншими міністерствами з уже розпочатих проєктів. Працюємо спільно, злагоджено задля розвитку держави та нашої перемоги», - підкреслив Прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 6 вересня призначила Рустема Умєрова на посаду міністра оборони.

Читайте також: У складі Укроборонпрому корпоратизовані вже 28 підприємств

27 вересня уряд призначив Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко заступниками міністра оборони. 5 жовтня були призначені заступниками міністра оборони Іван Гаврилюк, Станіслав Гайдер і Дмитра Кліменков.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-