Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки

Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки

Фото, відео
Укрінформ
В Одеській області внаслідок влучання ворожих БпЛА Shahed-131/136 пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні, а також приватні будинки. Одна людина постраждала.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Нічна атака ворога з використанням чергової партії ударних безпілотників в нашій зоні відповідальності знов була спрямована по припортовій інфраструктурі Подунав'я. Намагаючись обійти системи ППО, дрони-камікадзе прямували з різних напрямків, використовуючи складні траєкторії і особливості ландшафту", - зауважили в ОК "Південь".

4 БпЛА Shahed-131/136 були знищені у Миколаївській області, 10 - на Одещині.

"Влучанням пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні Одещини.

А також приватні будинки мирних мешканців.

Виниклі пожежі оперативно ліквідовано вогнеборцями. Попередньо відомо про 1 поранену цивільну особу", - підкреслили в ОК "Південь".

Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки / Фото: Одеська Обласна Прокуратура

Читайте також: У Нікополі внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені майже пів сотні будинків

Як повідомив у Телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, в Ізмаїльському районі зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідували.

"Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу", - підкреслив Кіпер.

Як повідомляв Укрінформ, сили протиповітряної оборони знищили цієї ночі 28 із 33 ворожих безпілотників типу Shahed, якими російські агресори цієї ночі атакували Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-