Умєров обговорив із міністеркою оборони Нідерландів потреби України в ППО та далекобійних ракетах

Умєров обговорив із міністеркою оборони Нідерландів потреби України в ППО та далекобійних ракетах

Укрінформ
Міністр оборони України Рустем Умєров під час телефонної розмови з міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен обговорив потреби України в системах ППО, ракетах великої дальності та артилерії.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони.

«Міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову з міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Міністри обговорили нагальні потреби України, зокрема – системи ППО, ракети великої дальності та артилерії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час телефонної розмови Умєров акцентував увагу на досвіді Нідерландів щодо закупівель та забезпечення збройних сил, який стане корисним для України.

Читайте також: Умєров відвідав основний командний пункт Бахмутського напрямку

Крім того, міністр оборони подякував Нідерландам за їх лідерство в коаліції F16.

«Вдячні Нідерландам за їх лідерство в коаліції F16, навчанні пілотів, готовність надати літаки та плани створити центр підготовки пілотів для F16. З нетерпінням чекаю зустрічі з Оллонгрен під час Рамштайн-16 і запрошуємо з візитом в Україну», — цитує міністра пресслужба.

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня міністри оборони України Рустем Умєров та Естонської Республіки Ханно Певкур, який перебував з візитом в Україні, обговорили подальше співробітництво та допомогу Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-