У цій війні росіяни не показали нічого нового - експерт

У цій війні росіяни не показали нічого нового - експерт

Укрінформ
У цій війні росіяни не показали нічого такого, що називається ноу-хау. Єдиний козир, який залишився у них у рукаві, — це зброя масового ураження.

Про це в ефірі Українського радіо сказав військовий експерт Петро Черник.

Він зауважив, що "хід цієї війни дрони не переламають, як би їх багато не було". Бо "росіяни повернули нас усіх у класичну Першу і Другу світові війни, які в першу чергу характеризуються великою кількістю артилерійських валів".

Відтак, наголосив експерт, "перебіг цієї війни однозначно зламає велика кількість далекобійних ракет і велика кількість авіації з усім ракетно-бомбовим навантаженням, яке до неї йде".

Говорячи про здатність росіян до інновацій Черник зазначив: "У них менталітет дуже специфічний. Вони не роблять ставку на те, щоб воювати інтелектом. Вони роблять ставку на масованість. І в цій частині мають стратегічну перевагу над нами. Все ж таки 140-мільйонна нація б'ється з 35-мільйонною нацією. І масово помирати "за родіну, за Путіна, за вєлічіє" вони вміють".

Читайте також: Сили оборони знищили вже 279 890 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, ексдиректор ЦРУ генерал Девід Петреус вважає, що західні країни, зокрема США, мають надавати Україні більше підтримки у вигляді військової техніки та озброєння, щоб ЗСУ були якомога краще підготовлені під час наступу.

Фото: Вголос

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-