Американські «Абрамси» уже в Україні - Зеленський

Американські «Абрамси» уже в Україні - Зеленський

Оновлено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підтвердив, що американські танки "Абрамс" уже в Україні і готуються підсилити бригади.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі за результатами наради із синхронізації основних безпекових напрямів.

За словами Президента, хороші новини від міністра оборони Рустема Умєрова. "Абрамси" вже в Україні й готуються підсилити наші бригади. Вдячний союзникам за виконання домовленостей! Шукаємо нові контракти, розширюємо географію постачання", - зауважив Зеленський.

Крім того, була заслухана доповідь міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка щодо ліквідації наслідків обстрілів Одеси, інших населених пунктів. "Допомога постраждалим. Прикриття Одещини – пріоритет на всіх моїх переговорах щодо ППО", - наголосив Президент.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив про захист критичної інфраструктури, підготовку укриттів і пунктів незламності до зими. "Готуємо рішення, щоб їхній пошук був максимально простим і швидким", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Постачання Abrams в Україну йде за планом - Пентагон

Також були заслухані доповіді щодо воєнної ситуації головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки Міністерства оборони, СБУ.

"Рухаємося вперед", - заявив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов поінформував, що понад 10 танків Abrams, обіцяні Сполученими Штатами Америки, найближчим часом прибудуть в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-