Президент: Визволення Андріївки є вагомим і дуже потрібним Україні результатом

Президент: Визволення Андріївки є вагомим і дуже потрібним Україні результатом

Відео
Укрінформ
Визволення українськими військовими Андріївки є вагомим результатом на Бахмутському напрямку.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

“Є вагомий і дуже потрібний Україні результат на Бахмутському напрямку: наші воїни звільнили Андріївку. 3-тя штурмова, усі задіяні сили, штаб, командувач генерал Сирський – хлопці, всім вам дякую!” - сказав глава держави.

Відео: ОП

За його словами, нині тривають активні бойові дії в районах Кліщіївки і Курдюмівки, а 36-та окрема бригада морпіхів "дуже потужно діє" в районі Опитного та Водяного.

“Район Вербового – наші незламні воїни, дякую! Район Новопрокопівки – молодці! Пишаюся всіма воїнами, які наближають нашу перемогу!” - сказав Президент.

Читайте також: Сили оборони мають частковий успіх у районі Кліщіївки

Він зазначив, що на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача у п’ятницю заслухав доповіді щодо ситуації на основних напрямках головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного і керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Про виробництво зброї і снарядів доповів міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Читайте також: Зброя та майбутні спецоперації: Зеленський провів Ставку

Як повідомлялося, Генштаб ЗСУ підтвердив, що Сили оборони під час штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області й закріплюються на досягнутих рубежах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-