На лівобережжі Херсонщини ЗСУ потопили шість ворожих катерів за добу

На лівобережжі Херсонщини ЗСУ потопили шість ворожих катерів за добу

Укрінформ
За минулу добу ЗСУ знищили шість катерів РФ, які намагалися маневрувати серед островів на тимчасово окупованому лівобережжі Херсонщини, аби закріпитись на позиціях.

Про це в ефірі "Радіо Свобода" повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

“На даному етапі можемо сказати, що ворог продовжує активізуватися там (на лівому березі - ред.). Вишукує способи забезпечити собі більш щільну оборону, в тому числі - з напрямку самого Дніпра, з води. Але мінус шість човнів – це дуже красномовне, переконливе зведення, яке ми можемо зараз говорити за минулу добу. Так завершилась їхня спроба закріпитися на тих позиціях, з яких попередньо були вибиті”, - сказала Гуменюк.

Читайте також: Україна повернула під контроль «вишки Бойка» - ГУР

Вона додала, що ЗСУ продовжують нищити особовий склад, техніку росіян, з якої вони намагаються обстрілювати правий берег Херсонщини.

Як повідомляв Укрінформ, українська морська авіація у північно-західній частині Чорного моря знищила російський катер типу “Тунець"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-