Росіяни вдарили «Смерчами» по Дружківці на Донеччині

Росіяни вдарили «Смерчами» по Дружківці на Донеччині

Фото
Укрінформ
У Донецькій області за минулу добу російські загарбники завдали удари «Смерчами» по Дружківці, пошкодили житлові будинки. В регіоні від ворожих обстрілів є вбиті та поранені цивільні.

Про це у Телеграмі повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«На Горлівському напрямку внаслідок удару "Смерчами" по Дружківці пошкоджено п’ять будинків. У Торецькій громаді поранено чотири людини і пошкоджено будинок у Північному; ще два будинки пошкоджено у Щербинівці та Петрівці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в Часовоярській громаді ворог пошкодив два будинки.

На Лисичанському напрямку в Зарічному Лиманської громади загинула одна людина, пошкоджено чотири будинки. У Сіверську зруйновано два будинки і нежитлову споруду.

За інформацією ОВА, також на Волноваському напрямку в селищі Шевченко Комарської громади знищено декілька будинків, пошкоджено сільгосптехніку.

Читайте також: Через російські атаки на Донеччині та Сумщині низка споживачів залишилася без світла

На Донецькому напрямку одна людина загинула у Катеринівці Мар'їнської громади. В Очеретинській громаді поранено двоє: у Соловйовому і Первомайському.

Як повідомлялося, російська армія за минулу добу, 8 вересня, вбила чотирьох жителів Донецької області і ще сімом людям завдала поранень.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-