Прикордонники не фіксують переміщення в Білорусі техніки чи живої сили ворога поблизу України

Прикордонники не фіксують переміщення в Білорусі техніки чи живої сили ворога поблизу України

Укрінформ
На кордоні з Білоруссю не фіксується переміщення техніки чи особового складу ворога.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав речник Державної Прикордонної служби України Андрій Демченко, передає Укрінформ.

"Ситуація за останній час не зазнала кардинальних змін. Ситуація по кордону з Білоруссю повністю контрольована силами оборони нашої країни... Ми не фіксуємо ні переміщення, ні техніки, ні особового складу будь-яких підрозділів, чи то підрозділів армії Білорусі, чи Росії, чи російських найманців, які у незначній кількості залишаються на території Білорусі", - сказав Демченко.

Він додав, що останній час кількість представників приватник військових компаній на території Білорусі суттєво знизилася.

Читайте також: РФ практично вивела з Білорусі свої підрозділи – прикордонники

"У подальшому їхнє перебування загалом на території Білорусі під питанням після подій, які сталися на території Росії 23 серпня", - сказав Демченко.

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня у Тверській області (РФ) розбився приватний літак, на борту якого, за попередньою інформацією, перебував Пригожин. 27 серпня Слідчий комітет РФ підтвердив загибель засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина в аварії літака у Тверській області.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-