Наш план — перемога, без жодних обговорень: Умєров після призначення міністром оборони

Наш план — перемога, без жодних обговорень: Умєров після призначення міністром оборони

Укрінформ
Новопризначений міністр оборони Рустем Умєров пообіцяв зробити все можливе та неможливе для перемоги України.

Про це Умєров написав у Фейсбуці, передає Укрінформ

«Це — виклик, і водночас — обов’язок, як громадянина та гідного сина свого народу. Наша головна мета — перемога. Зроблю все від себе можливе та неможливе для перемоги України — коли ми звільнимо кожен сантиметр нашої країни та кожну нашу людину», — зазначив Умєров.

Він додав, що також докладе зусилля для повернення усіх, хто перебуває у полоні: дітей, військовополонених, політв’язнів, цивільних.

Читайте також: Шмигаль очікує, що Умєров продовжить реформи оборонного сектору

«Повернемо нормальне та гідне життя в українські міста, які, на жаль, є тимчасово окупованими. Ми знаємо, що люди там чекають на нас. Бо це — наші люди і наші території. Супротив однієї людини — це супротив усієї країни. За кожним воїном стоїть 42 мільйони українців. За кожним воїном стоїть Міністерство, яке зробить все для захисту, забезпечення всіх наших людей. Саме наші люди, їхнє життя та гідність є нашим пріоритетом та найвищою цінністю. Україна сьогодні — це вільні люди вільного світу, які захищають фундаментальні цінності демократії та прав людини. Ми воюємо за це! І наш план — перемога! Без жодних відтінків та обговорень. Слава Україні!» — зазначив Умєров.

Він подякував Президентові України Володимиру Зеленському за можливість очолити оборонне відомство, а також колегам з парламенту - за довіру.

Читайте також: Знайомтесь: Рустем Умєров, новий міністр оборони України

Як повідомлялось, Верховна Рада призначила Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України. За ухвалення відповідної постанови «Про призначення Умєрова Р.Е. на посаду міністра оборони України» (№ 10004) проголосували 338 парламентаріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-