Підрозділ ГУР «Шаман» не спрямований на ліквідацію російських генералів – Буданов

Підрозділ ГУР «Шаман» не спрямований на ліквідацію російських генералів – Буданов

Укрінформ
Підрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Шаман» не спрямований на ліквідацію російського генералітету.

Про це в інтерв’ю ТСН заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, відповідаючи на питання, чи цей підрозділ не заточений на ліквідацію російського генералітету, передає кореспондент Укрінформу.

«Це наш бойовий підрозділ спецпризначення, і вони воюють досить непогано. Усі, з ким вони стикаються… думаю, їм ці зустрічі запам’ятовуються. І ні. Цим займаються інші люди», - сказав Буданов.

Читайте також: Для України наразі немає загрози від «вагнерівців» у Білорусі – Буданов

Окремо він зазначив, що спецпідрозділ був у Криму в 2016 році, і що там були й інші співробітники воєнної розвідки, які там будуть і у подальшому. «І не тільки наші (хлопці будуть там – ред.). Крим буде повернуто, Крим – це наше. Жодна РФ там бути не може. Це наше і більше нічиє», - заявив керівник ГУР.

Як повідомлялося, видання The Times поінформувало, що бійці елітного батальйону Головного управління розвідки «Шаман» вже не перший рік здійснюють рейди на інфраструктуру в тилу росіян, і що перед ними нібито стоїть нове завдання: вбити високопоставлених російських офіцерів.

У ГУР, коментуючи статтю The Times про завдання з ліквідації високопоставлених офіцерів РФ, заявили, що підрозділи Головного управління розвідки Міноборони ефективно працюють не лише на лінії фронту, а і за нею.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-