В Україні загинув 22-річний британський доброволець

В Україні загинув 22-річний британський доброволець

Укрінформ
Під час бойових дій в Україні загинув 22-річний британець Сем Ньюї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

"Британський доброволець загинув під час бойових дій в Україні", - повідомив виданню брат загиблого.

Як зазначається, Сем приїхав до України на початку російського вторгнення та воював на кількох фронтах під час своєї служби.

22-річний хлопець учора був убитий під час бойових дій на сході Україні, сказав його брат Ден Ньюї, віддаючи йому шану та назвавши загиблого "винятковою людиною та гарним солдатом".

"Я не можу висловити словами, наскільки я розбитий. Я також не можу підкреслити, як я пишаюся своїм молодшим братом. Сем, який раніше не мав військового досвіду, був членом групи міжнародних добровольців, відомих як "Темні ангели", - заявив Ден.

Читайте також: У Бахмуті загинув американський доброволець Купер Ендрюс

Після вивчення психології у Бірмінгемському університеті Сем прийняв рішення поїхати воювати в Україну, після початку повномасштабного вторгнення росіян у лютому 2022 року.

"Йому щойно виповнився 21 рік, коли він вирішив відповісти на заклик та поїхати в Україну, щоб дати відсіч російському імперіалізму", - зазначив Ден, віддаючи шану братові.

Як повідомлялося, на початку червня в Україні на фронті загинув фінський боєць-доброволець з групи Nordic Combat Medics.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-