На Бахмутському напрямку є позитивна динаміка - Сирський

На Бахмутському напрямку є позитивна динаміка - Сирський

Відео
Укрінформ
На ділянках Бахмутського напрямку є позитивна динаміка.

Про це командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Бахмутський напрямок. Є позитивна динаміка на ділянках фронту", - написав він.

Також командувач оприлюднив кадри відпрацювання по ворогу артилеристів 22-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Читайте також: Сирський відвідав військових на передовій та вручив нагороди

Як зазначила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Телеграмі, Сили оборони України здобули певні успіхи на Бахмутському напрямку та закріплюються на досягнутих рубежах.

"На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Важкі бої тривають в Кліщіівці, Курдюмівці, Андріівці. Є певні успіхи, закріплюються на досягнутих рубежах", – зазначила вона.

На Лиманському напрямку, за даними Маляр, тривають активні бойові дії. На сьогодні російські війська докладають там чималих зусиль для наступу в районах Новоєгорівки й Білогорівки Луганської області, але безуспішно.

"Наші оборонці нищать ворога та не дають реалізувати його плани", – зауважила заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міноборони України, у Бахмуті російські війська опинилися в пастці. Ні вийти з міста, ні повноцінно ним просуватися загарбники не можуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-