В Україну повернули тіла 84 полеглих захисників

В Україну повернули тіла 84 полеглих захисників

Укрінформ
В Україну з тимчасово захоплених росіянами територій повернули тіла 84 загиблих військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

"Відбулася передача тіл військовослужбовців, які віддали свої життя за Україну. Сьогодні вдалося повернути рідним тіла 84 захисників", - ідеться в повідомленні.

Репатріація тіл з тимчасово захоплених територій України відбулася за сприяння Мінреінтеграції, уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об’єднаним центром при СБУ, Центральним управлінням цивільно-військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями.

Процес повернення тіл загиблих українських військових триває. Він відбувається відповідно до норм Женевської конвенції, наголосив Котенко.

Читайте також: Україна ініціює створення змішаних медичних комісій для обміну полоненими - Юсов

Він нагадав, що працює гаряча лінія уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. У вихідні дні повідомлення приймаються у Вайбер і Телеграм за телефоном: (095) 896-04-21.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня стало відомо, що Росія повернула тіла 12 українських захисників, які вважалися військовополоненими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-