Авіаційна активність ворога на південному напрямку досі висока – Ігнат

Авіаційна активність ворога на південному напрямку досі висока – Ігнат

Укрінформ
У Повітряних силах ЗСУ не виключають, що ворог знову обстрілюватиме південні та східні області України ракетами повітряного базування Х-59.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

"Цього разу небагато ракет, але повітряного та морського базування. Є також падіння уламків поблизу Кривого Рогу, куди противник спрямував ракети повітряного базування Х-59. Зараз авіаційна активність ворога доволі висока, особливо на Південному напрямку в акваторії Азовського моря, також Херсонщина. Працює ворожа авіація. Це небезпечно: цієї ночі Х-59 були запущені з літаків Су-34, може бути подальше використання цих ракет у південних та східних областях", - сказав він.

Ігнат зауважив, що регулярними атаками ворог прагне тримати українців і Збройні сили в постійній напрузі, зокрема обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Минулого року росіяни знищували енергетику України, зараз - продовольчий сектор, додав він.

Читайте також: На Полтавщині зросла кількість постраждалих унаслідок нічної атаки

Як повідомляв Укрінформ, Повітряні сили Збройних сил України в ніч на 28 серпня знищили чотири ворожі ракети. У Полтавській області внаслідок ворожої атаки є влучання в промисловий об’єкт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-